More.......

Wat hebben wij nog meer te bieden?

Naast de faciliteiten die de meeste B&B's bieden, kan jij bij ons nog meer verwachten.


   Op de dag van aankomst een meet en greet wandeling. De wandeling start in het natuurgebied dat grenst aan onze tuin. Het is een wandeling van ruim een uur en zo kan je de omgeving alvast wat verkennen.


Een fietstocht naar de steengroeve van Winterswijk. Frank vertelt je alles over het ontstaan van de steengroeve en natuurlijk over de Oehoe die in de steengroeve leeft.


Een MTB route dwars door onverhard gebied met Frank en Annelies


2x per week de mogelijkheid om bij het diner aan te schuiven, of zoals de Fransen zeggen tables d'hotes. Bij mooi weer op de veranda, bij slecht weer in de boerderij. Een driegangen menu met een drankje.De Achterhoek verder ontdekken?

De Achterhoek is een prachtige regio om te fietsen en wandelen. Dankzij het coulissenlandschap word je telkens weer verrast. Ga bijvoorbeeld naar Museum MORE in Gorssel, Villa Mondriaan in Winterswijk, het klimbos in Ruurlo, de Zwarte Cross, kom meer te weten over de steengroeve in Winterswijk of verwonder je over de mooie oude boerderijen in de Achterhoek. Een bezoekje aan Winterswijk is ook meer dan de moeite waard.