Reviews

We zijn als natuurliefhebbers prima aan onze trekken gekomen. Mooie natuur bij jullie, echt van genoten. De eerste dag mee-eten is een topper, een mooie binnenkomer. Gastvrijheid en alles wat daarmee samenhangt is meer dan dik in orde. Groeten aan de hond, leuk beest.

W en S Hijken

-----------------

 

Wat hebben we genoten van de natuur, rust en ruimte bij Frank en Annelies. Een ideale plek voor rustzoekers, vogelspotters, wandelaars en fietsers. Frank en Annelies zijn erg gastvrij en de 'table d'hote' op de dag van aankomst is een aanrader. De wandeling met Frank en het bezoek aan de steengroeve zijn de 'kers op de taart' bij deze BenB en voorzien je van extra informatie over het gebied en de natuur. Kortom, het was top en we komen zeker nog een keer terug!

Henk en Ineke Moordrecht

 

----------------------------------

 

De Wijze Oehoe in Kotten: wat een fijne plek om te zijn! Een heerlijke ruime B&B met een geweldige tuin. Temidden van de prachtige natuur van de Achterhoek.
Frank en Annelies zijn super gastvrij en gunnen je daarnaast alle rust en privacy.
Aanschuiven bij de maaltijd, een meet & greet wandeling, mountainbiken naar de steengroeve, alles kan maar niets moet.
Wij komen zeker nog een keertje terug.

Bert en Gina

----------------------------------

 

“Een heerlijk plekje om te genieten van de tuin en de omgeving. Jullie gastvrijheid is top! “

H&D Haren Gn
------------------

Wat een geweldige B&B met een zee van ruimte zowel binnen als buiten. Frank en Annelies zijn ontzettend gastvrij, hebben leuke tips en staan altijd voor je klaar zonder opdringerig te zijn. ' s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt klaar op de veranda. Vanuit de zeer ruime tuin met verschillende plekjes om te zitten loop je zó het natuurgebied in. De welkomstwandeling is een aanrader. Erg veel leuke uitstapjes in de buurt. Veel wandel- en fietsroutes en Duitsland is letterlijk om de hoek.

Er is maar één nadeel aan deze b&b: je wilt nooit meer naar huis......

Anita en Alexander

-----------------------------

 

Een onwijs mooie B&B; een onwijs ruime B&B; een onwijs goed geoutilleerde B&B.

Maar vooral: een onwijs gastvrije B&B.

Dus een onwijs wijs besluit: ga naar de Wijze Oehoe

Anne-Mie en Karel

_____________

Het was weer erg lekker in Kotten, echt even  4 dagen weggeweest.

Stel uit Leiden.

 

————————————

We waren voor het derde jaar een week in De Wijze Oehoe. Een zalige plek waar niets moet maar veel kan. Lekker fietsen, wandelen en tot rust komen. Een echte aanrader!

CH Leiden

________________

Voor de 7e keer in De Wijze Oehoe! Het is bijzonder prettig toeven bij Annelies & Frank en Hunter. We durven te zeggen dat dit het allermooiste plekje in de Achterhoek is.

H&L Leiden

______________________

Origineel ingericht en van alle gemakken voorzien; Bed and Breakfast and more. Veel meer; Zoveel gastvrijheid, ruimte én een wekomstwandeling met weetjes over de omgeving, waar vind je dat verder? Annelies en Frank maken dat je je direct thuisvoelt. Nergens een tweepersoons B&B gevonden met zoveel ruimte en meerdere zitjes in het groen.

A Leiderdorp

__________________

 

Enorm genoten van onze dagen bij de Wijze Oehoe. Een warm welkom, lekker eten, een waanzinnige tuin met veranda.... De stilte, de natuur, het rijke ontbijt, de wandeling met Frank en het bezoek aan de steengroeve per fiets, een lekker bed....and so much more. Het was Ge-Wel-dig. Dank!

M Leiderdorp