Reviews


We waren voor het derde jaar een week in De Wijze Oehoe. Een zalige plek waar niets moet maar veel kan. Lekker fietsen, wandelen en tot rust komen. Een echte aanrader!

CH Leiden

________________

Voor de 7e keer in De Wijze Oehoe! Het is bijzonder prettig toeven bij Annelies & Frank en Hunter. We durven te zeggen dat dit het allermooiste plekje in de Achterhoek is.

H&L Leiden

______________________

Origineel ingericht en van alle gemakken voorzien; Bed and Breakfast and more. Veel meer; Zoveel gastvrijheid, ruimte én een wekomstwandeling met weetjes over de omgeving, waar vind je dat verder? Annelies en Frank maken dat je je direct thuisvoelt. Nergens een tweepersoons B&B gevonden met zoveel ruimte en meerdere zitjes in het groen.

A Leiderdorp

__________________


Enorm genoten van onze dagen bij de Wijze Oehoe. Een warm welkom, lekker eten, een waanzinnige tuin met veranda.... De stilte, de natuur, het rijke ontbijt, de wandeling met Frank en het bezoek aan de steengroeve per fiets, een lekker bed....and so much more. Het was Ge-Wel-dig. Dank!

M Leiderdorp

___________________________

Een midweekje temidden van de natuur: en door de geweldige tuin begint die al bij de voordeur. Super ontvangst, geweldige ruimte en erg lekker ontbijt. De mooie wandeling en de MTB tocht onder de bezielende leiding van Frank maakten het helemaal af. In drie dagen volledig tot rust gekomen. Top!

PL Sittard

-------------------------------------

Al jaren boeken wij verschillende B&B's, maar De Wijze Oehoe is toch echt meer. Aanschuiven bij het lekkere eten was toch wel een feestmaal. Op de wandeling kan Frank kan zeer inspirerend vertellen over natuur en landschap. Het bezoek aan de steengroeve is een aanrader. Een avontuurlijke route fietsen met Frank en zijn maatjes op de MTB door de omgeving was genieten. Voldoende reden om eens terug te komen!

WM Raalte

____________________________

Wat hebben wij genoten van ons verblijf in jullie B&B. In de eerste plaats van jullie gastvrijheid en de moeite die jullie doen je gasten het naar de zin te maken. Dan de prachtige tuin en de fijne terrassen waar we konden genieten van het mooie weer en 's ochtends van een heerlijk ontbijt Het is een B&B waar aan alles is gedacht. En dan de rustige omgeving en de fraaie natuur, echt een plek om terug te komen...

GG Zoeterwoude

______________________________

Als het lied van Daniel Iohues "een prachtige mooie dag" was ons weekend bij de Wijze Oehoe.Warme ontvangst door Frank en Annelies, fantastische plek en mooie wandelingen. Meet en greet een aanrader en ook wij hebben genoten van de mooie omgeving van de B&,B en de excursie naar de Steengroeve. Hier hebben we ook de kleine ijsvogelvlinder kunnen bewonderen. Goed ontbijt en een heerlijke veranda tot onze beschikking.

RJ Gieten

_____________________________


Wat hebben we weer bij jullie genoten. Het is zo lekker om even weg te gaan uit onze dagelijkse

omgeving en dan in de rust bij jullie te komen.

CH Leiden

____________________

Zo'n ontvangst hebben we nog nooit gehad!

JA Veenendaal

__________________


Nog hartelijk dank voor het hartelijke en goed verzorgde onthaal. En de rust, we hebben goed bijgeslapen en lekker gewandeld, heerlijk. Waanzinnig dat er zo weinig toeristen zijn, des te beter voor de rustzoekers.

YA Leiden/Eindhoven

--------------------------

Dank voor jullie gastvrijheid. Wij hebben, ondanks het weer, genoten van de B&B

en de prachtige omgeving.

MR Zoeterwoude

------------------------

Bedankt voor de gastvrijheid en de fijne tijd die we bij jullie hebben doorgebracht.

Het smaakt naar meer, dus we komen zeker weer terug.

DJ Ommen

___________________________


Wat een heerlijke plek in de prachtige natuur van de Achterhoek, fijn om te fietsen en wandelen.
Wat maakt deze bed and breakfast anders?
Bijzondere inrichting.
Een adembenemend uitzicht
Veel privacy
Twee prachtige excursies met Frank, die enthousiast over de streek kan vertellen.

HD Heilo/Oegstgeest


De veranda vonden we (wederom) een geweldige plek om te verblijven. Het is echt een unieke en bijzondere 'extra' van de Wijze Oehoe. Heerlijk in de schaduw, uit de zon of regen, met uitzicht op jullie schitterende tuin. Het voelde als onze buiten-huiskamer. We voelden ons dus helemaal thuis.

MJ Zutphen

_____________

Wat een fijne plek en Hunter (de hond) is heerlijk gezelschap!

FD Leiden

_________
Wat was het weer heerlijk om bij jullie te zijn.

L&H Leiden