Reviews

Wat hebben we genoten van de natuur, rust en ruimte bij Frank en Annelies. Een ideale plek voor rustzoekers, vogelspotters, wandelaars en fietsers. Frank en Annelies zijn erg gastvrij en de 'table d'hote' op de dag van aankomst is een aanrader. De wandeling met Frank en het bezoek aan de steengroeve zijn de 'kers op de taart' bij deze BenB en voorzien je van extra informatie over het gebied en de natuur. Kortom, het was top en we komen zeker nog een keer terug!

Henk en Ineke Moordrecht

 

----------------------------------

 

De Wijze Oehoe in Kotten: wat een fijne plek om te zijn! Een heerlijke ruime B&B met een geweldige tuin. Temidden van de prachtige natuur van de Achterhoek.
Frank en Annelies zijn super gastvrij en gunnen je daarnaast alle rust en privacy.
Aanschuiven bij de maaltijd, een meet & greet wandeling, mountainbiken naar de steengroeve, alles kan maar niets moet.
Wij komen zeker nog een keertje terug.

Bert en Gina

----------------------------------

 

“Een heerlijk plekje om te genieten van de tuin en de omgeving. Jullie gastvrijheid is top! “

H&D Haren Gn
------------------

Wat een geweldige B&B met een zee van ruimte zowel binnen als buiten. Frank en Annelies zijn ontzettend gastvrij, hebben leuke tips en staan altijd voor je klaar zonder opdringerig te zijn. ' s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt klaar op de veranda. Vanuit de zeer ruime tuin met verschillende plekjes om te zitten loop je zó het natuurgebied in. De welkomstwandeling is een aanrader. Erg veel leuke uitstapjes in de buurt. Veel wandel- en fietsroutes en Duitsland is letterlijk om de hoek.

Er is maar één nadeel aan deze b&b: je wilt nooit meer naar huis......

Anita en Alexander

-----------------------------

 

Een onwijs mooie B&B; een onwijs ruime B&B; een onwijs goed geoutilleerde B&B.

Maar vooral: een onwijs gastvrije B&B.

Dus een onwijs wijs besluit: ga naar de Wijze Oehoe

Anne-Mie en Karel

_____________

Het was weer erg lekker in Kotten, echt even  4 dagen weggeweest.

Stel uit Leiden.

 

————————————

We waren voor het derde jaar een week in De Wijze Oehoe. Een zalige plek waar niets moet maar veel kan. Lekker fietsen, wandelen en tot rust komen. Een echte aanrader!

CH Leiden

________________

Voor de 7e keer in De Wijze Oehoe! Het is bijzonder prettig toeven bij Annelies & Frank en Hunter. We durven te zeggen dat dit het allermooiste plekje in de Achterhoek is.

H&L Leiden

______________________

Origineel ingericht en van alle gemakken voorzien; Bed and Breakfast and more. Veel meer; Zoveel gastvrijheid, ruimte én een wekomstwandeling met weetjes over de omgeving, waar vind je dat verder? Annelies en Frank maken dat je je direct thuisvoelt. Nergens een tweepersoons B&B gevonden met zoveel ruimte en meerdere zitjes in het groen.

A Leiderdorp

__________________

 

Enorm genoten van onze dagen bij de Wijze Oehoe. Een warm welkom, lekker eten, een waanzinnige tuin met veranda.... De stilte, de natuur, het rijke ontbijt, de wandeling met Frank en het bezoek aan de steengroeve per fiets, een lekker bed....and so much more. Het was Ge-Wel-dig. Dank!

M Leiderdorp

___________________________

Een midweekje temidden van de natuur: en door de geweldige tuin begint die al bij de voordeur. Super ontvangst, geweldige ruimte en erg lekker ontbijt. De mooie wandeling en de MTB tocht onder de bezielende leiding van Frank maakten het helemaal af. In drie dagen volledig tot rust gekomen. Top!

PL Sittard

-------------------------------------

Al jaren boeken wij verschillende B&B's, maar De Wijze Oehoe is toch echt meer. Aanschuiven bij het lekkere eten was toch wel een feestmaal. Op de wandeling kan Frank kan zeer inspirerend vertellen over natuur en landschap. Het bezoek aan de steengroeve is een aanrader. Een avontuurlijke route fietsen met Frank en zijn maatjes op de MTB door de omgeving was genieten. Voldoende reden om eens terug te komen!

WM Raalte

____________________________

Wat hebben wij genoten van ons verblijf in jullie B&B. In de eerste plaats van jullie gastvrijheid en de moeite die jullie doen je gasten het naar de zin te maken. Dan de prachtige tuin en de fijne terrassen waar we konden genieten van het mooie weer en 's ochtends van een heerlijk ontbijt Het is een B&B waar aan alles is gedacht. En dan de rustige omgeving en de fraaie natuur, echt een plek om terug te komen...

GG Zoeterwoude

______________________________

Als het lied van Daniel Iohues "een prachtige mooie dag" was ons weekend bij de Wijze Oehoe.Warme ontvangst door Frank en Annelies, fantastische plek en mooie wandelingen. Meet en greet een aanrader en ook wij hebben genoten van de mooie omgeving van de B&,B en de excursie naar de Steengroeve. Hier hebben we ook de kleine ijsvogelvlinder kunnen bewonderen. Goed ontbijt en een heerlijke veranda tot onze beschikking.

RJ Gieten

_____________________________

 

Wat hebben we weer bij jullie genoten. Het is zo lekker om even weg te gaan uit onze dagelijkse

omgeving en dan in de rust bij jullie te komen.

CH Leiden

____________________

Zo'n ontvangst hebben we nog nooit gehad!

JA Veenendaal

__________________

 

Nog hartelijk dank voor het hartelijke en goed verzorgde onthaal. En de rust, we hebben goed bijgeslapen en lekker gewandeld, heerlijk. Waanzinnig dat er zo weinig toeristen zijn, des te beter voor de rustzoekers.

YA Leiden/Eindhoven

--------------------------

Dank voor jullie gastvrijheid. Wij hebben, ondanks het weer, genoten van de B&B

en de prachtige omgeving.

MR Zoeterwoude

------------------------

Bedankt voor de gastvrijheid en de fijne tijd die we bij jullie hebben doorgebracht.

Het smaakt naar meer, dus we komen zeker weer terug.

DJ Ommen

___________________________

 

Wat een heerlijke plek in de prachtige natuur van de Achterhoek, fijn om te fietsen en wandelen.
Wat maakt deze bed and breakfast anders?
Bijzondere inrichting.
Een adembenemend uitzicht
Veel privacy
Twee prachtige excursies met Frank, die enthousiast over de streek kan vertellen.

HD Heilo/Oegstgeest

 

De veranda vonden we (wederom) een geweldige plek om te verblijven. Het is echt een unieke en bijzondere 'extra' van de Wijze Oehoe. Heerlijk in de schaduw, uit de zon of regen, met uitzicht op jullie schitterende tuin. Het voelde als onze buiten-huiskamer. We voelden ons dus helemaal thuis.

MJ Zutphen

_____________

Wat een fijne plek en Hunter (de hond) is heerlijk gezelschap!

FD Leiden

_________

 

 


Wat was het weer heerlijk om bij jullie te zijn.

L&H Leiden