Reviews

mei 2020

Jullie zijn een gezellig en vriendelijk gastheer/gastvrouw en de plek is geweldig. De zolder is ruim en van alle gemakken voorzien.

Frank had bij de wandeling en de fietstocht aanstekelijke verhalen. We hopen zeker nog een keer terug te komen.

J&R Voorhout


juni 2020

Dank voor jullie gezellige gastvrijheid, de heerlijke maaltijden op jullie pracht stek! Ook genoten van de meet and greet wandeling en de fietstocht naar de steengroeve.

L&H Leiden

_______________

Wat een geweldige B&B. Super aardige eigenaren en wat een feest om de meet en greet wandeling te maken, een bezoekje aan de steengroeve en een klei kunstenares te combineren. Zelfs een een mtb tocht met Frank gemaakt. Het ontbijt is prima en de B&B is werkelijk prachtig gelegen!

T&A Eibergen

_______________

Inmiddels ons normale leven weer opgepakt, maar denken terug aan een heerlijk lang weekend. Wat een fijne plek, we hopen snel nog eens terug te komen

M&F Leiden

______________

Mede door jullie gastvrijheid en de heerlijke plek was het een geweldig weekend. We hebben enorm genoten.

E&P Venlo

_____________

B&B and more, much more….. Zoek je de ultieme ontspanning, wacht dan niet langer en reserveer bij B&B and more. Wij hebben een fantastisch verblijf bij jullie gehad!!

A&W Leiden

juli 2020

We hebben het echt super gehad en jullie doen het echt top ( en laten we Hunter zeker niet vergeten!). Jullie kookkunst en het ontbijt idem.

Kernwoorden: gastvrijheid, rust, mooie natuur en ruime fiets-en wandelmogelijkheden.

H&A Veenendaal

------------

Het was heerlijk en de wandelingen o.l.v. Frank geweldig!

I&E Woerden

------------

Een gastvrij verblijf in een B&B met een hele fijne buitenruimte, waar je echt tot rust kunt komen. Een Bed and Breakfast met waardevolle 'more'!

J&L Zoeterwoude

_________

Wij hebben erg genoten. Een prachtige plek, gezellige mensen, je bent er echt even tussen uit!

A&P Leiden

-----------

augustus 2020

We vinden het een mooi gelegen b en b zeldzaam rustig en in een heel bijzonder landschap
De verhalen en uitleg over de streek en niet te vergeten de wandeling en bezoek aan steengroeve waren een waardevolle aanvulling voor ons verblijf
Frank en Annelies zijn prettige mensen
we zullen hier zeker terugkeren

I&A Leiden

______________

We hebben in de Wijze Oehoe een heerlijke week doorgebracht en genoten van de vele fiets-en wandelmogelijkheden van deze prachtige streek. De mooie, ruime privé-plek geeft optimale mogelijkheden om de week naar eigen believen in te richten. Daarnaast is er de hartelijke aanwezigheid van Annelies en Frank: tips, Meet & Greet, and more. Kortom, een plek om op te laden en weer terug te komen.

W&A Leiden

__________

We hebben het enorm naar onze zin gehad met en bij jullie. Het gastenverblijf was een fijne en comfortabele plek om te zijn. En jullie enthousiasme en gastvrijheid die jullie zo gul met ons deelden gaven ons verblijf een gouden randje. We komen graag terug!

M&J Leiden

___________

Wij hebben het heerlijk gehad! De kamer was top, alles wat je nodig hebt was er. Heerlijk gegeten en fijn ontbijt! Omgeving is fantastisch, lekker gewandeld, op de fiets naar de steengroeve is ook een aanrader! Wij komen zeker terug!

P&P Kampen

________

Een geweldige, comfortabele en rustgevende plek, je verblijft in je uitzicht! We voelden ons zeer welkom, wij komen zeker terug.

H&E Leiden

september 2020

In september 2020 heb ik in de Wijze Oehoe een heerlijke midweek beleefd. Een hartelijke ontvangst door Frank die me ophaalde op station Winterswijk, de meet & greet wandeling, het genieten van het ruime gastverblijf midden in de natuur. Heerlijk gewandeld en gefietst. Ik was alleen en ik voelde me veilig om de paden en de lanen op te gaan. Tip: museum Mondriaan in Winterswijk, een indrukwekkend expositie van de ontwikkeling van Mondriaan als schilder, in woord en beeld. De Wijze Oehoe, een plek om weer naar toe te gaan!