Recensies

mei 2020

Jullie zijn een gezellig en vriendelijk gastheer/gastvrouw en de plek is geweldig. De zolder is ruim en van alle gemakken voorzien.

Frank had bij de wandeling en de fietstocht aanstekelijke verhalen. We hopen zeker nog een keer terug te komen.


juni 2020

Dank voor jullie gezellige gastvrijheid, de heerlijke maaltijden op jullie pracht stek! Ook genoten van de meet and greet wandeling en de fietstocht naar de steengroeve.

_______________

Wat een geweldige B&B. Super aardige eigenaren en wat een feest om de meet en greet wandeling te maken, een bezoekje aan de steengroeve en een klei kunstenares te combineren. Zelfs een een mtb tocht met Frank gemaakt. Het ontbijt is prima en de B&B is werkelijk prachtig gelegen!

_______________

Inmiddels ons normale leven weer opgepakt, maar denken terug aan een heerlijk lang weekend. Wat een fijne plek, we hopen snel nog eens terug te komen

______________

Mede door jullie gastvrijheid en de heerlijke plek was het een geweldig weekend. We hebben enorm genoten.

_____________

B&B and more, much moreā€¦.. Zoek je de ultieme ontspanning, wacht dan niet langer en reserveer bij B&B and more. Wij hebben een fantastisch verblijf bij jullie gehad!!

juli 2020

We hebben het echt super gehad en jullie doen het echt top ( en laten we Hunter zeker niet vergeten!). Jullie kookkunst en het ontbijt idem.

Kernwoorden: gastvrijheid, rust, mooie natuur en ruime fiets-en wandelmogelijkheden.

------------

Het was heerlijk en de wandelingen o.l.v. Frank geweldig!

------------

Een gastvrij verblijf in een B&B met een hele fijne buitenruimte, waar je echt tot rust kunt komen. Een Bed and Breakfast met waardevolle 'more'!

_________

Wij hebben erg genoten. Een prachtige plek, gezellige mensen, je bent er echt even tussen uit!